Jeg er født i slangens time i tigerens år

tiger

Tigerens år indvarsler en periode med opbrud og dramatiske forandringer.
En person født i Tigerens år er robust, dynamisk og stimulerende.
Intensiv og utåldmodigt af natur, bestræber tigeren sig på uanset opgavens størrelse altid at yde sit bedste. Fremfusende, charmerende og overtalende, kan tigeren overbevise selv den stædigste til at overveje hendes måde at gøre tingende på.
SLANGEN's TIME: (KL. 09-11)
Der er chance for personlig berømmelse og offentlig succes, men pas på lyssky transaktioner.

Jeg er løve med vægt i ascentanten

løve

Tegnet Løven styres af Solen. Fysisk forbindes det med hjerte og ryg. Det siges at have en maskulin natur og er derfor mere udadvendt i sin energi. Som et ildtegn forbindes Løven med identitetsprincippet, og da det er også et fast tegn, vil planeter i tegnet have en stabiliserende effekt og bevare og skabe en individuel karakter. Tegnet forbindes med stærk kreativ udfoldelse og selvudfoldelse - planeter i Løven reagerer på dramatisk vis og har behov for at se sig selv afspejlet i deres omgivelser.
En løve med vægt i ascendanten, er til fest og farver, og er god til at komme på banen på en charmerende måde. God til diplomatiske manøvrer, går gerne ind i mæglerens rolle, skaber balance og fordragelighed med sin blotte tilstedeværelse. Tilpasningsdygtig og fleksibel, men er egentlig ret fast og stædig i sine holdninger. Hun har et vindende og udadvendt væsen der gør hende vellidt. Grundlæggende er hendes selvfølelse god, men hun kan godt lide at få opbakning ligesom hun selv er god til at støtte andre. Livet skal helst være sjovt, en kreativ leg.

astrologisk cv